Bilvask hosAutomat 1


Automat 1 har alltid jobbet for at kundene våre enkelt og rimelig skal få fylt tanken. Nå ønsker vi å bidra på samme måte for ditt bilvedlikehold og skal nå tilby døgnåpne vaskehaller ved flere av våre stasjoner. Første stasjon ut med bilvaskehall er Automat 1 Hokksund.

Rimelig bilvask

Vi er en prispresser på drivstoff og skal også tilby bilvask til en god pris. Hos oss kan du velge mellom enkeltvask du kjøper når bilen din trenger en vask, eller et smart vaskeabonnement med månedlig betaling. Uansett hva du velger skal vi alltid være klare i prisingen vår og ha lave priser for alle.

 

DAGENS VASK

Dagens vask

Med dagens vask får du en rask og rimelig rengjøring av bilen din når du ønsker å få vekk det aller verste av skitt, gjørme og salt. Vasken er alltid børsteløs og unnagjort på få minutter. Vil du ha en grundigere vask er det lurt å vurdere et av de andre programmene. Prisen på «Dagens vask» varierer – se informasjon om dette på prissøylen ved vaskehallen.

Abonner på bilvask

Abonnementet gir deg mulighet til å vaske bilen så mange ganger du ønsker i løpet av måneden – maks én gang om dagen. Du starter enkelt et bilvaskabonnement ved å opprette en bruker her eller ved å logge på Mine sider. Alt du trenger å gjøre er å legge inn registreringsnummeret på bilen din. Betalingen for abonnementet skjer automatisk og månedlig via Vipps.

Vaskeabonnementet er foreløpig kun tilgjengelig for privatpersoner. Er du bedrift følg med på nettsidene for oppdateringer eller ta kontakt med kundeservice.

BRA

STANDARD VASK


Vaskeprogram for en god bilvask. Bil og hjul får en forvask før maskinen vasker sider og tak. Til sist følger en sjampovask, vask med børster og tørking.
Estimert tid: 10,5 min. 

149 KR

Enkeltvask

299 KR

FOR 30 DAGER

BEDRE

VASK OG POLÉR


Bil og hjul får en dobbel forvask og dobbel børstevask. Bilen din får også en undervask og vask av hjulene. Vaskeprogrammet avsluttes med polering og tørk.
Estimert tid: 13 min. 

249 KR

Enkeltvask

399 KR

FOR 30 DAGER

BEST

PREMIUM VASK


Vår grundigste vask! Programmet inneholder dobbel forvask, ekstra grundig takvask, to børstevasker, hjul- og undersidespyling. Bilen din blir også polert to ganger før den blir tørket.
Estimert tid: 14 min. 

349 KR

Enkeltvask

499 KR

FOR 30 DAGER

BØRSTELØS

VASK BILEN UTEN BØRSTER


En grundig men skånsom vask av bilen din. Vaskeprogrammet inneholder dobbel forvask og dobbel vasking av tak og sider. Bilen din blir også spylt under og skylles før den tørkes.
Estimert tid: 12,5 min. 

249 KR

Enkeltvask

399 KR

FOR 30 DAGER

DAGENS VASK

RASK VASK UTEN BØRSTER


Frisk opp bilen med vår børsteløse hurtigvask! Vasken
gjøres uten børster, og inkluderer vasking, underspyling, skylling og tørking av bilen din.
Estimert tid: 6 min. 

Prisene varierer men vises alltid på prissøylen ved våre stasjoner.

BILVASK GJORT ENKELT

Uansett hvilken type bilvask du velger, skal det alltid være enkelt for deg som kunde å foreta kjøpet og å gjennomføre bilvasken. Du trenger ikke gå innom en betjent stasjon for å få en polett eller kvittering – du bestiller enkelt en vask selv ved innkjøringen til vaskehallen. Vi har ubemannede stasjoner og satser på en teknologi som gir deg en grundig og skånsom bilvask når du trenger det uten at du må bruke unødvendig tid for å betale eller bestille tjenesten.

HVORDAN BETALER DU?

Betalingskort

KORT

BETAL FOR ENKELTVASK

Du kan betale for bilvasken hos oss med ditt vanlige bankkort. Vi godtar betaling både med debet- og kredittkort. Bestill enkelt ønsket vaskeprogram ved inngangen til vaskehallen og gjennomfør betalingen med ditt kort.

KUNDEKORT

FÅ FAKTURA TILSENDT

Du kan selvfølgelig også bruke Automat 1-kortet i våre vaskehaller. En rekke kunder har dette kortet liggende i bilen, og gir kundene våre en god oversikt over utgifter til drivstoff og bilvask – om de er en familie som deler på bilen, eller om bilen brukes av flere ansatte i et firma. Med kortet bestiller og betaler du enkelt ønsket vask ved porten til bilvaskemaskinen.

BILVASK MED GODKVALITET

Vi tilbyr ulike typer bilvask i vår vaskehall. Våre helt nye vaskehaller ser om du har montert ting som takstativ eller skiboks på bilen og vasker etter dette. Vaskehallene kan vaske både personbiler og varebiler.

Vi tilbyr ulike typer bilvask i vår vaskehall. Våre helt nye vaskehaller ser om du har montert ting som takstativ eller skiboks på bilen og vasker etter dette. Vaskehallene kan vaske både personbiler og varebiler.

Vår første stasjon ut med bilvaskehall er Automat 1 Hokksund. 

Her finner du oss

BILVASK MED UNDERSPYLING

Salt og grums fester seg også på undersiden av bilen din. Underspyling kan spare deg for problemer med saltutløst rust. Vask med underspyling er også en varm anbefaling fra oss i overgangen mellom vinter og vår – vårvarmen kan virkelig sette fart i rustprosessen.

Dersom du er en elbileier anbefaler vi at du sjekker bilens instruksjonsbok før du velger et vaskeprogram med underspyling.

VI TILBYR OGSÅ BØRSTELØS VASK

Dersom du er en bileier som ønsker en børsteløs bilvask, tilbyr vi også dette. Vask uten børster anses av mange som en mer skånsom vask. En børsteløs vask passer fint for deg som vasker bilen ofte, eller bare ønsker en rask oppfriskning av bilen. Dersom bilen din er veldig skitten, anbefaler vi et mer grundig vaskeprogram med børster.

For deg som vasker bilen ofte, er det godt å vite at vårt raskeste vaskeprogram “Dagens vask” alltid er børsteløs.

Bilde: Svanemerket vaskehall

SVANEMERKET VASKEHALL

Å vaske bilen er nødvendig vedlikehold for at bilen din skal holde seg i god stand lengst mulig. Det betyr ikke at alle måter å vaske bilen på er like bra for miljøet. Vaskehallene hos Automat 1 er svanemerkede. Det betyr at vaskehallene oppfyller en rekke strenge krav. Vi bruker ikke miljøskadelige vaskemidler eller overanstrenger kommunale renseanlegg. Teknologien i vaskehallene våre påser også at vi ikke bruker unødvendig mye vann i hver bilvask.

Visste du at 3/4 av vannet i våre vaskehaller blir gjenbrukt?

KRAVENE TIL EN SVANEMERKET BILVASK

Alle kjemikaliene vi bruker er Svanemerkede. Det betyr at de skal være nedbrytbare. I tillegg skal ikke bilvaskemidlene inneholde kreftfremkallende stoffer, være skadelige for forplantningsevnen eller virke hormonforstyrrende. Dette er stoffer med samlebetegnelsen CMR-kjemikalier og er ikke noe du finner i våre bilvaskehaller.

Det er også satt krav for at kjemikaliene vi bruker skal være effektive, ikke bidra til jordnær ozon og at vi skal øke andelen av bærekraftige og fornybare råvarer. Blant annet skal all emballasje også være mulig å resirkulere. Vi i Automat 1 ønsker å bidra der vi kan og støtter oss derfor på Svanemerkets retningslinjer – og oppfyller deres sertifiseringskrav.